KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohiteriyaki

Arvosana 0/5
Ripottele loheen suolaa ja anna hetken imeytyä. Nosta lohi folion päälle. Leikkaa muut ainekset pienemmiksi jotta maut irtoavat paremmin. Sivele lohen päälle teriyaki-kastiketta ja levitä aineksia päälle. Rouhi vielä mustapippuria. Peitä lohi foliolla ja valmista grillissä tai uunissa. Lohi ottaa 160 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Kuori porkkana ja jatka kuorimalla porkkanasta ohuita lastuja kulhoon. Lisää idut. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi joukkoon. Hienonna inkivääriä sekaan. Purista limen mehu, lisää seesamöljy ja seesaminsiemeniä oman maun mukaan. Lorauta vielä vähän oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

Revi kypsästä lohesta paloja ja nauti salaatin kanssa esimerkiksi paahdetun leivän päällä. Voit koristella vielä korianterinlehdillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen