KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohitagine

Arvosana 0/5
Paloittele suomustettu lohi pienempiin osiin ja laita kulhoon. Marinoi charmoulalla. Laita sekaan oliiviöljyä, suolaa, valkopippuria ja etikkaa. Sekoita hyvin. Anna marinoitua noin tunnin ajan.

Leikkaa perunat ja tomaatit viipaleiksi. Pilko porkkana ja paprika.

Laita kattila hellalle ja heitä sekaan oliiviöljyä ja tomaattipyrettä. Sekoita.

Asettele kasvikset kattilan pohjalle. Kalat asetellaan kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin. Kaada lohien marinadikulhon pohjalle loraus vettä ja kaada kastikeseos koko komeuden päälle.

Laita mukaan viimeiseksi vielä pari sitruunaviipaletta. Pidä tulella kunnes raaka-aineet ovat kypsiä ja pehmeitä.

Charmoula

Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak