KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohipiirakka

Arvosana 0/5
Tarvitset noin 24 sentin irtopohjavuoan. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Voitele vuoka. Voitele filotaikinalevyt oliiviöljyllä ja vuoraa vuoka, anna reunojen tulla vähän vuoan yli. Laita riisi taikinan päälle, pese pinaatti ja paista sekoittaen nopeasti valkosipulin kera. Levitä pinaatti riisin päälle.

Leikkaa lohi viipaleiksi ja laita pinaatin päälle. Murenna feta ja levitä oliivien kera piirakan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla ja paista uunissa noin 20 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen