KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohicheviche

Arvosana 0/5
Mittaa limen - ja sitruunan mehu astiaan. Kaada joukkoon molemmat öljyt ohuena nauhana kokoajan sekoittaen jotta liemi emulgoituu, helpoin tapa on käyttää sauvasekoitinta. Lisää lopuksi pieneksi pilkottu chili ja valkosipuli. Lisää suola ja pippuri jonka jälkeen nosta liemi jääkaappiin maustumaan.

Leikkaa lohi pieneksi kuutioksi ja mausta suolalla. Laita lohi jääkaappiin maustumaan tunniksi jonka jälkeen tarkista maku. Kaada cheviche liemi lohen päälle ja sekoita tasaisesti joka puolelta. Anna lohen kypsyä liemessään vielä puoli tuntia jääkaapissa välillä sekoittaen.

Poista kurkusta ja tomaatista sisusta ja pilko pieneksi kuutioiksi. Pilko kevätsipulista ohuita renkaita.

Ennen tarjoilua sekoita kasvikset lohen sekaan ja tarkista maku. Tarjoile limellä maustettujen avokadojen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen