KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohi-ruispiirakka

Arvosana 0/5
Paista ruispiirakkapohjaa hieman kunnes pohja on saanut hieman väriä.

Lohitäyte: Sekoita nypitty savulohi, kuullotettu purjo, tilli ja sitruunanmehu hyvin keskenään ja kaada täytteet piirakkapohjalle. Laita päälle emmentaljuustoa. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna, kerma, maito ja mausteet. Kaada seos täytteiden päälle. Paista piirakkaa 180-asteisessa uunissa noin 20–27 minuuttia, kunnes piirakka on kauniin kullanruskea ja täyte on jähmettynyt. Seuraavaksi tee helppo kurkkusalaatti. Sekoita kurkkusiivut, etikka, tilli, oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile piirakka kurkkusalaatin, vihreiden salaattien ja parmesaanilastujen kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain