KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohi-linssisalaatti

Arvosana 0/5
Silppua valkosipulit. Laita kuumaan kattilaan öljy ja valkosipulit. Anna valkosipulien hieman pehmetä. Huuhtele beluga-linssejä vedellä ja lisää ne kattilaan ja anna hetken lämmetä. Lisää joukkoon loput linssi-ainesosat. Anna kiehua noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä. Kaada keittyneet linssit lautaselle.

Sekoita hunaja, balsamiko ja oliiviöljy keskenään. Kaada kastike linssien joukkoon. Kuori avokado ja poista kivi. Leikkaa avokado lohkoiksi. Sekoita avokadot ja karpalot linssien joukkoon. Rouhi pähkinät.

Annostele pinaattia lautasille ja pinaattien päälle linssisekoitusta ja saksanpähkinöitä. Päällimmäiseksi laita savulohta ja koristele pinaatinlehdillä ja kastikkeella. Mausta vielä mustapippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain