KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Limoncello-cupcaket

Arvosana 0/5
Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja tuorejuusto kulhossa kermaisen kuohkeaksi massaksi. Lisää mukaan kananmunat yksitellen. Vatkaa varovasti välissä keskiteholla.

Lisää loput kuivat aineet siivilän läpi. Lisää mukaan Limoncello, sitruunamehu ja sitruunankuorta. Lisää kerma mukaan pienissä erissä. Sekoita välillä. Mausta lopuksi vaniljapulverilla.

Kaada taikina muffinssivuokiin. Taikina kohoaa uunissa, joten älä täytä vuokia kokonaan. Paista uunissa alatasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Ota cupcaket pois uunista ja anna jäähtyä rauhassa. Tee cupcakejen pintaan veitsellä pieni viilto ja pursota sisään täytettä. Viimeistele kuorrutteella. Koristele sitruunamelissanlehdillä.


Täyte

Sekoita ainekset keskenään. Laita massa pursontinpussiin.

Kuorrute

Vatkaa tuorejuusto ja voi kuohkeaksi. Lisää mukaan Limoncelloa ja tomusokeria vaiheittain siivilän läpi. Mausta sahramilla ja sitruunanmehulla.
Kuorrutteen on hyvä olla melko jämäkkää, että se pysyy cupcakejen päällä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak