KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Limevoissa haudutettua kalaa, kukkakaalia ja pinaattia

Arvosana 0/5
Suolaa kala ja annan suolan imeytyä 20 minuuttia. Lämmitä voi, limen mehu ja kuoret kattilassa miedolla lämmöllä, (lämpömittaria käyttäen 55 asteeseen). Lisää kalaa ja hauduta kunnes miltei kypsä. Nosta pois voista ja lisää vielä pinnalle suolaa sekä pippuria. Kala kypsyy vielä hetken itsekseen.
Leikkaa kukkakaalista ohutta lastua. Leikkaa tomaatista kanta pois ja purista nesteet ulos, kuutioi. Kiehauta vesi ja lisää voi. Lisää kukkakaalit veteen ja anna nesteen haihtua lähes kokonaan. Lisää pinaatti sekä tomaatit ja mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile heti kalan kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen