KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Limekookoskakku

Arvosana 0/5

Tee ensin limekookoskakunpohja. Sulata voi, jauha keksit ja yhdistä ne. Painele voideltuun vuokaan ja paista 200-asteessa noin 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Sekoita kaikki kreemin ainekset hyvin keskenään. Kaada sekoitettu kreemi jäähtyneen pohjan päälle ja paista 150-asteessa noin 25–30 minuuttia. Anna kakun levätä jääkaapissa yön yli. Koristeeksi vatkaa kerma ja lisää joukkoon mascarponejuusto. Mausta kreemi limenkuorella, sitruunankuorella, vaniljasokerilla ja sokerilla. Koristele lopuksi hedelmillä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta: