KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lihavartaat

Arvosana 5/5

Leikkaa liha epäsäännöllisiksi paloiksi. Lisää puolitettu sipuli ja neljään osaan leikattu punainen paprika ilman siemeniä.

Sitten tehdään marinadi: Sekoita valkoviini, paprika, suola ja rouhittua pippuria. Lisää pilkotut yrtit: laventelin lehdet, timjami, ruohosipuli ja persilja. Lisää oliiviöljy ja chili. Marinoi lihaa noin 10 minuuttia. Pilko valkoinen osa purjoa viiteen osaan. Teroita laakeripuun oksista vartaat ja upota ne hetkeksi oliiviöljyyn. Rakenna vartaat tässä järjestyksessä: lihaa, sipulia, chorizoa, purjoa lihaa, paprikaa, chorizoa ja chiliä. Sitten vaan vartaat grillin kautta pöytään!

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic