KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lihatartar twistillä

Arvosana 0/5
Leikkaa lihasta neljä 100 g pihviä. Nuiji kelmun avulla noin muuutaman millin ohuita pihvejä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Leikkaa parsakaalista niin ohuita suikaleita kuin veitsellä saat, vaihtoehtoisesti voit käyttää mandoliinia. Hienonna sipuli kuutioiksi ja lisää kapristen kera kulhoon. Lisää vinegrette ja sekoita huolellisesti. Asettele parsakaalit lihatartarin päälle ja lisää vinegrette.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell