KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lihatartar

Arvosana 0/5
Leikkaa veitsellä sisäfile erittäin pieneksi kuutioksi. Pilko joukkoon shalottisipuli, kapris ja suolakurkku. Lisää joukkoon tabasco, worchestershire-kastike sekä oliiviöljy. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Anna hetken maustua ja tarjoile kananmunan keltuaisen ja raikkaan salaatin kera.

Pilko fenkoli veitsellä tai mandoliinia käyttäen erittäin ohueksi suikaleeksi. Pese rucola ja romainesalaatti. Kuivaa salaatit hyvin ja lisää fenkolin joukkoon.

Laita sitruunan mehu ja kuori kulhoon, lisää joukkoon dijon sinappi. Kaada oliiviöljy joukkoon kokoajan sekoittaen jotta kastike emulgoituu. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike salaatin joukkoon ja tarjoile tartarin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen