KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lihapullapasta

Arvosana 0/5

Sekoita suuressa kulhossa jauheliha, kananmunat, jauhot ja valkosipuli hyvin keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele taikinasta pieniä pyöreitä pullia ja paista pullia paistinpannulla niin, että ne saavat kauniin ruskean värin, noin 4 minuuttia ja laita pullat sivuun.

Kuullota sipulit paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä ja lisää muut kastikkeen ainekset ja anna hautua noin 15 minuuttia. Lisää paistetut lihapullat kastikkeen sekaan ja anna hautua vielä niin, että lihapullat ovat kypsiä, noin 8 minuuttia. Tarjoile lihapullat ja kastike keitetyn pastan ja raastetun parmesan juuston kera.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain