KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lihapata

Arvosana 0/5
Ruskista lihapaloja pannulla voissa. Kaada ruskistetut lihapalat rasvoineen kattilaan. Lisää Demi-glace, lihaliemi, laakerinlehdet, timjamin oksat, balsamico ja maustepippurit. Anna keittyä pehmeäksi noin 2 ½ tuntia. Samalla leikkaa punasipulit lohkoiksi, kuori porkkanat, puolita valkosipulit ja kuori ja lohkoa palsternakat. Aseta kaikki vihannekset leivinpaperoidulle uuninpellille. Ripottele suola, mustapippuri ja öljy vihannesten päälle. Paista vihanneksia 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.

Kaada vihannekset ja lihat liemineen pataan ja sekoittele hieman. Tarjoile suoraan padasta tai nostele lautasille. Koristele halutessasi maustekirvelillä.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain