KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lihamureke

Arvosana 0/5
Sekoita isossa kulhossa kaikki muut aineet hyvin sekaisin paitsi pekoni. Laita jauhelihamassa leivinpaperoidulle uunipellille ja muotoile siitä isokokoinen pötkö. Seuraavaksi kääri pötkön ympärille pekonisiivut ja laita lihamureke uuniin 180 asteeseen noin 40 minuutiksi. Sen jälkeen nosta lämpötilaa 240 asteeseen ja anna paistua vielä seuraavat 15–20 min. Tarjoile mureke keitetyn ruusukaalin ja omenamuusin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain