KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Leivitetyt ravunpyrstöt ja paksoisalaatti

Arvosana 0/5
Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Marinoi rapuja muutaman kymmenen minuutin ajan. Leivitä ravut panko- tai korppujauhossa. Tämän jälkeen ravut paistetaan pannulla tai parilalla niin, että pinnasta tulee kauniin värinen. Noin muutama minuutti per puoli. Älä päästä ylikypsäksi.

Paksoisalaatti:

Pilko paksoit ja kypsennä niitä pannulla osterikastikkeessa, kunnes pehmenevät ja saavat väriä. Mausta mustapippurilla.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak