KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Rudolphin leipävanukas

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 170ºC.
Sulata voi. Murenna leipä paloiksi. Sekoita leipä ja maito, sokeri, vaniljasokeri, kookos, muna ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi seokseksi.

Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja paista noin tunti kullanruskeaksi.

Sulata voi ja sokeri pannussa sekoittaen. Sekoita keltuaiset ja viski ja lisää sekoittaen voiseokseen.
Keitä kokoon, mutta älä kiehauta.

Tarjoa kastike lämpimän vanukkaan kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen