KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Leipätasku

Arvosana 0/5
Valmista ensin tzatziki. Kuori hieman kurkkua ja raasta raastimella pitkittäin kurkun keskukseen asti. Suolaa kurkkuja hieman ja anna valua siivilässä painon alla kunnes nesteet ovat irronneet. Hienonna valkosipulinkynnet sekä chili ja sekoita yhdessä kurkun kanssa jogurttiin. Hakkaa sekaan minttua sekä mausta sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla. Nosta kylmään maustumaan.

Lämmitä pannu kanoja varten. Kuutioi hieman sipulia ja porkkanaa. Paahda kanoja hetken pannulla keskilämmöllä. Lisää sipuli, porkkana, timjami, sitruunankuoret sekä ruokosokeri ja lisää vettä sen verran että kanat peittyvät. Hauduta matalalla lämmöllä 15-20 minuuttia kunnes kanat ovat läpikypsiä. Nosta kanat sivuun ja anna hetken jäähtyä. Siivilöi liemi ja keitä kasaan niin että jäljellä on enään vain 1-2dl nestettä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen