KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Leipävanukas

Arvosana 0/5
Vuoraa vuoka tuorekelmulla, anna reunojen roikkua yli. Lado leivät vuoan pohjalle ja reunoille. Pese hedelmät ja leikkaa paloiksi. Raasta ja purista sitruuna ja kiehauta puolet hedelmistä sokerivedessä. Hauduta noin 1 minuutti.

Säästä 5 cl lientä, sekoita loput hedelmät keitettyjen sekaan ja kaada vuokaan. Peitä leipäviipaleilla ja laita paino koko komeuden päälle. Laita yöksi jääkaappiin.

Käännä vanukas lautaselle ja kostuta lopulla liemellä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen