KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Leipäpudding

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 170-asteeseen. Leikkaa paahtoleipäviipaleet kolmioiksi, asettele ne paistovuokaan ja laita voipalat leipien päälle. Kaada isoon kulhoon sokeri, rusinat, kerma, creme fraiche, maito, kananmunankeltuaiset, kaavitun vaniljatangon sisus, sekä rommi. Sekoita aineet hyvin keskenään. Kaada maitoseos paahtoleipien päälle ja ripottele vielä leipien päälle kanelia, sekä tummaa sokeria. Paista uunissa noin 25–30 minuuttia. Voit tarjota leipäpuddingin sellaisenaan tai esimerkiksi vaikka jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain