KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lanttukakku

Arvosana 0/5
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon öljy. Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi ja lisää seos muun taikinan joukkoon. Jos taikina vaikuttaa liian kuivalta, voit lisätä siihen hieman omenamehua. Kaada taikina yhteen pieneen irtopohjakakkuvuokaan. Paista 180 -asteessa vajaa tunti. Tarkista kypsyys pitkällä tikulla. Peitä kakun pinta foliolla, jos se uhkaa tummua liikaa kesken paistamisen. Anna kakun vetäytyä ennen leikkaamista. Viimeistele kookosjauhoilla.

Kakku on parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä ja paranee entisestään vielä sitä seuraavaksi päiväksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen