KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lampaankyljykset, kurkkusalaatti ja kolmen pavun salaatti

Arvosana 0/5
Lampaankyljykset ja kurkkusalaatti
Leikkaa kurkut puoliksi pitkittäin ja poista siemenet lusikalla. Viipaloi kurkut, mausta suolalla ja valuta siivilässä noin 20 minuuttia. Sekoita kulhossa jogurtti ja loraus oliiviöljyä, hyppysellinen suolaa ja pippuria, pilkottu minttu ja korianteri. Sekoita hyvin ja salaatti on valmis. Pidä jääkaapissa, kunnes ruoka on valmista.

Laita viipaloitu chorizo kuivaan paistinpannu ja paista molemmin puolin. Kun makkara on paistettu, nosta syrjään ja käytä samaa paistinpannua kyljyksille.

Mausta kyljykset suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella ja laita pannuun. Lisää pinjansiemenet ja paista kuumassa pannussa, käännä ja paista toinen puoli. Lampaan tulisi jäädä sisältä vaaleanpunaiseksi.

Purista sitruunamehua kyljyksille. Tarjoa kylmän kurkkusalaatin kera.


Kolmen pavun salaatti
Keitä valkoisia papuja ja keltaisia papuja runsaassa suolalla maustetussa vedessä noin 2 tuntia. Poista vihreiden papujen päät, leikkaa pieniksi paloiksi ja laita kulhoon. Laita kulho kattilaan kiehuvaan veteen. Höyrytä kannen alla noin 5 minuuttia. Huuhdo kylmällä vedellä.

Laita kaikki pavut kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja valmista tuli! Papusalaatti sopii hyvin sekä liha- että kalaruokien lisukkeeksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho