KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lampaankyljykset

Arvosana 0/5
Kuori ja pilko valkosipuli. Lämmitä voi paistinpannussa. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Paista lihaa, valkosipulia ja rosmariinia noin 2 minuuttia molemmin puolin.

Kiehauta kastikkeen vesi ja sokeri. Pilko mintunlehdet pieneksi ja lisää etikan kanssa. Sekoita perunajauho tilkkaan vettä ja suurusta kastike.

Kuori perunat ja keitä noin 20 minuuttia reilusti suolatussa vedessä. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä maito ja muhenna perunat. Lisää maito ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita herneet muhennokseen.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen