KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lammaspata

Arvosana 0/5

Leikkaa lammas isoiksi paloiksi ja mausta fleur de selillä, kuminalla, paprikalla ja pippurilla. Lisää kaksi pilkottua valkosipulinkynttä, valkoviini ja nippu persiljaa. Ruskista lammasta tunti oliiviöljyssä kahden murskatun valkosipulinkynnen kera. Poista pannusta. Paista sekoittaen pilkotut vihannekset samassa pannussa. Laita lammas syvään kattila, lisää oliiviöljyä, kaksi kuorineen murskattua valkosipulia, mustapippuria, tähtianis ja valkosipulijauhetta. Heitä sekaan puolitettu chilipippuri ilman siemeniä, oliiviöljyä, suolaa, serranonkinkku ja paloiteltu savustettu siankylki. Lisää litra vettä ja keitä tunti.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic