KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lammaskaali

Arvosana 0/5
Kuutioi sipuli ja hienonna valkosipulit. Suikaloi fenkoli ja porkkana. Lämmitä oliiviöljy kattilassa ja lisää sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipuleita hetken ja heitä jauhelihat sekaan. Riko jauhelihaa kauhalla ja anna paistua kunnolla. Lisää sekaan tomaattimurska ja valkoviini, anna hautua. Lisää vielä porkkanat ja fenkolit. Voit lisätä vettä tarvittaessa. Anna kuitenkin nesteen haihtua lähes kokonaan. Mausta suolalla, pippurilla ja korianterinlehdillä. Tarjoile keitetyn ohran tai cous cousin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen