KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lammascurry

Arvosana 0/5
Laita lampaanpotkat uunivuokaan ja lisää joukkoon ronskisti leikatut sipulit ja porkkanat. Hauduta uunissa 5-6 tuntia 120 asteessa, kunnes liha irtoaa luista ja on mureaa. Nosta lihat varovasti padasta ja paista kevyt väri pannulla. Kuori veitsellä juuriselleri kevyesti. Laita selleri folion sisään, hiero pinnalle oliiviöljyä ja mausta suolalla. Kypsennä selleri uunissa 160 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes pehmeää. Lisää oliiviöljyä ja curryjauhe pannulle ja freesaa hetki.

Lisää ohueksi suikaloidut kaalit sekä leikatut juurisellerit. Lisää lopuksi lihan haudutuslientä ja hauduta kunnes kaali hieman pehmenee. Tarjoile haudutettujen lampaanpotkien kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell