KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Länsiportugalilainen maajussin keitto

Arvosana 0/5

Kuten kaikki keitot, tämäkin aloitetaan vihanneksista. Sipuli ja valkosipuli joutavat ensimmäisinä kattilaan, joten kuori ja pilko ne ensin. Lämmitä oliiviöljyä isossa kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli. Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sitten kaali ja porkkanat, jotka voit ostaa valmiiksi pilkottuina tai pilkkoa itse. Lisää pavut ja paista muutama minuutti. Kun vihannekset ovat pehmenneet, mausta suolalla ja lisää kuumaa vettä peittämään vihannekset. Voit suurustaa keittoa hieman lisäämällä papujauhetta. Papujauhetta saat kätevästi jauhamalla kourallisen papuja kahvimyllyssä. Anna porista kannen alla 20 minuuttia. 15 minuutin kohdalla lisää pasta. Koristele chorizoviipaleilla. Nauti!

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho