KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lämmin suklaakakku

Arvosana 0/5
Sulata suklaa kulhossa vesihauteessa voin kanssa. Erota keltuaiset ja valkuaiset ja vatkaa valkuaiset, lisää hyppysellinen suolaa, niin se käy helpommin. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kermamaiseksi. Lisää seos sulaan suklaaseen. Sekoita hyvin ja lisää varovasti valkuainen.

Lämmitä uuni 180ºC ja laita puolet taikinasta leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Laita viipaloitua mansikkaa päälle. Paista uunissa 10 - 15 minuuttia. Kun kakku on jähmettynyt päältä, on aika ottaa se uunista.

Päällystä kakku lopulla suklaataikinalla ja laita päälle sitruunamehulla kasteltuja mansikanviipaleita. Tarjoa lämpimänä. Herkullista!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho