KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kyssäkaalia, omenaa ja sieniä

Arvosana 0/5
Kuori kyssäkaalit ja leikkaa pieneksi kuutioksi. Laita voi pannuun, lisää sienet pannuun ja perään kyssäkaali. Paista hetki, kunnes kyssäkaalit hieman pehmenevät. Mausta suolalla, pippurilla ja hitusella sokeria. Tämän jälkeen leikkaa joukkoon lehtipersilja ja laita lautaselle. Leikkaa omenasta ohutta suikaletta ja lisää annoksen päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell