KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kuskus ja bok choyta

Arvosana 0/5
Kuskus:
• Keitä kuskus pakkauksen ohjeiden mukaan.
• Valuta kuivaksi ja kaada kulhoon.
• Lisää tilkka oliiviöljyä ja sekoita kuskusiin haarukalla.

Tomaattikastike:
• Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
• Pese ja pilko tomaatit.
• Paista sipuli ja valkosipuli tilkassa öljyä.
• Lisää tomaattisose ja tomaatit ja hauduta kastiketta noin 15 minuuttia.

Vihannekset:
• Irrota bok choyn lehdet ja pese hyvin.
• Leikkaa valkoiset osat kuutioiksi.
• Leikkaa vihreät osat ohuiksi suikaleiksi.
• Halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi.
• Liota rusinat lämpimässä vedessä.
• Pilko mintunlehdet pieneksi.
• Paahda hetki pinjansiemeniä kuumassa pannussa.

Bok choy:
• Lisää valkoinen bok choy ja paprika tomaattikastikkeeseen.
• Hauduta 5 minuuttia.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Lisää lopuksi vihreä bok choy, rusinat, pinjansiemenet ja minttu.

Makkarat:
• Grillaa makkarat kypsiksi noin 6 minuutissa grillipannulla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen