KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kurpitsapiirakka

Arvosana 0/5
Sekoita taikina-ainekset tasaiseksi ja anna anna levätä jääkaapissa ainakin tunti.

Lämmitä uuni (180ºC). Kuori kurpitsa ja leikkaa paloiksi. Kuori sipuli ja valkosipuli. Leikkaa sipuli lohkoiksi ja pilko valkosipuli. Sekoita kurpitsa, muskottijauhe, kaneli, viski, sipuli ja valkosipuli. Paista uunivuoassa 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Lämmitä uuni 210ºC. Kauli taikina ja vuoraa voideltu piirakkavuoka taikinalla. Vatkaa muna ja kerma. Pilko ruohosipuli ja lisää munaseokseen.

Levitä täytettä piirakkavuokaan ja kaada munaseos päälle. Paista 25 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen