KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kurpitsaa, quinoaa ja saint agur

Arvosana 0/5
Kuori kurpitsa ja pilko isohkoiksi palasiksi laita uunivuokaan ja pirskota päälle hieman oliiviöljyä. Mausta suolalalla ja pippurilla. Paahda uunissa noin 15 minuuttia ja jäähdytä hieman. Keitä kvinoa suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Paahda kurpitsan ja pinjansiemenet pannulla kunnes saavat tasaisen värin. Yhdistä paahdetut kurpitsat ja kvinoaa ja laita lautaselle. Lisää murrettu saint agur juusto sekä paahdetut siemenet ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell