KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kukkoa viinissä ja juuresmuusia

Arvosana 0/5
Kuori ja pilko juurekset. Keitä suolatussa vedessä kypsiksi noin 20 minuuttia.
Kaada keitinvesi siivilän läpi kulhoon ja anna juuresten hetki höyrystyä, jotta liika neste haihtuu pois. Lisää voi ja hunaja ja soseuta tasaiseksi perunanuijan tai sauvasekoittimen avulla. Lisää keitinlientä tarvittaessa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuivaa maissikananrinnat ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista maissikananrinnat sekä pekoni parissa erässä. Pilko kananrintoja hieman pienemmäksi ja siirrä lihat pataan.

Kuori sipulit ja lohko ne. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Kuori ja pilko porkkanat. Puolita herkkusienet. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuullota kasvikset voissa ja kumoa pataan.

Lisää pataan vielä viini sekä mausteet. Anna hautua kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa juuresmuusin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen