KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kukkakaalikeitto

Arvosana 0/5
Leikkaa taikinasta ohuita suikaleita. Paista kierteet leivinpaperoidulla uuninpellillä kullanruskeiksi 225-asteisessa uunissa noin 15–18 minuuttia. Tarjoile keiton kera. Ota kukkakaalista kanta ja lehdet pois ja leikkaa kukinnot samankokoisiksi paloiksi ja laita hetkeksi sivuun. Laita kattilaan oliiviöljy, sipuli ja valkosipuli ja anna kuullottua. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot, kasvisliemi, maito ja sahrami ja anna keittyä noin 15–20 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderillä samettiseksi. Lisää joukkoon kerma, curry ja loput mausteet ja anna keittyä hieman, jotta maut sekoittuvat.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain