KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kukkakaalia ja juustoa

Arvosana 0/5
Leikkaa kukkakaali puoliksi ja leikkaa tästä kauniita nuppuja. Laita loput kukkakaalit ja maito kattilaan ja keitä kunnes kukkakaalit kypsyvät. Soseuta seos tehosekoittimessa tasaiseksi kukkakaalimaidoksi. Laita hienonnetut sipulit ja kukkakaalin nuput pannulle ja freesaa, kunnes hieman saavat väriä. Laita sipulit ja kukkakaali uunivuokaan ja kaada päälle kukkakaalimaito. Lisää lopuksi päälle korppujauhot ja parmesaani. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Laita uuniin 160 astetta 10 minuuksi, kunnes pinta on kauniin ruskea.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell