KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kuhaceviche

Arvosana 0/5

Poista kuhasta ruodot v-leikkauksella ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Pilko jokiravunpyrstöjä hieman pienemmäksi ja laita kuhan kanssa samaan kulhoon. Lisää joukkoon pilkottu punasipuli ja chili. Purista joukkoon neljän limen mehu sekä ripaus suolaa. Sekoita ja anna marinoitua kylmässä puolisen tuntia tai pidempään, jos haluat kalasi kypsempänä. Nostele cevicheä pieniin kulhoihin tai laseihin ja koristele tuoreella korianterilla. Nauti!

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen