KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kuhaa ja parmesaania

Arvosana 0/5
Poista kuhasta keskiruoto. Varaa jauhoille ja kananmunille kullekin omat astiat. Raasta parmesaani pankojauhon joukkoon ja sekoita. Pyörittele kuhat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauho-parmesaani seoksessa. Paista pannulla voissa kauniin kullan ruskeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell