KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Korealaiset salaattikääröt

Arvosana 0/5
Pese kurkku huolella ja puolita se pitkittäin ja poikittain. Kaavi lusikalla siemenet pois. Pilko kurkuista ohuehkoa siivua ja nostele kulhoon. Raasta joukkoon yksi valkosipulin kynsi ja pilko perään vielä yksi kevätsipuli. Mausta ja nosta jääkaappiin maustumaan ja odottamaan muun annoksen valmistumista.

Huuhtele babypinaatti huolella ja nostele se kulhoon. Hienonna joukkoon kevätsipuli ja lisää joukkoon mausteet. Sekoita huolella ja anna maustua muun annoksen valmistuessa.

Harjaa sienet puhtaaksi ja pilko ne sopiviksi suupaloiksi. Paista sieniä kookosöljyssä kovalla lämmöllä pari minuuttia ja lisää sitten pannulle inkivääriraaste sekä soija. Paista muutama minuutti ja viimeistele puolikkaan limen mehulla.
Kokoa annoksesi salaatinlehdelle. Nostele salaatin sisään kurkkusalaattia, pinaattia, sieniä, riisinuudeleita sekä kimchiä. Viimeistele tuoreella korianterilla ja käy käsiksi!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen