KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kokonaisena grillattua kalaa ja tomaattivinegrette

Arvosana 0/5
Valmista ensin vinegrette. Kuutioi sipuli ja leikkaa valkosipulit ohuiksi lastuiksi.
Kuullota sipuleita ja valkosipuleita timjamin oksien kanssa runsaassa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää sokeri ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita sekaan puoliksi halkaistut kirsikkatomaatit ja ohueksi leikatut kevätsipulit. Raasta sekaan sitruunan kuorta. Sitruunan mehusta saat happoa lisäämällä sitä vinegretteen haluamasi mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Säilytä huoneenlämmössä kalan grillaamisen ajan.

Tee kalojen nahkapuolelle viiltoja. Suolaa ja pippuroi sisäpuolelta kalat. Lämmitä grilli todella kuumaksi. Grillaa kalojen molemmille puolille kauniit raidat. Tarjoile tomaatti-vinegretten kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen