KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kirkas perunasalaatti

Arvosana 0/5
Keitä ensin perunat kypsiksi suolatussa vedessä ja anna jäähtyä täysin. Valmista salaatin kastike.

Mittaa kulhoon ryytisinappi, sitruunan mehu ja raasta sitruunankuori sekaan. Kaada rypsiöljy sekaan nauhana koko ajan sekoittaen vispilällä. Nosta kastike sivuun.
Leikkaa jäähtyneet perunat mieluisan kokoisiksi paloiksi. Pilko shalottisipulit mahdollisimman ohuiksi puolirenkaiksi ja fenkolit pitkittäin halki ja ohuiksi suikaleiksi. Hakkaa hieman kapriksia pienemmiksi.

Sekoita perunat, fenkolit, sipulit, kaprikset, suolakurkut ja rucola kulhossa kastikkeeseen ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen