KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kiinalaiset nuudelit pähkinä-kookoskastikkeessa

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Lihapyörykät:
• Sekoita jauhettu naudanliha, sambaali, suola ja pippuri.
• Leivo pieniksi pyöryköiksi.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa ja paista lihapullat joka puolelta ruskeiksi noin 8 minuutissa.

Nuudelit:
• Keitä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan.
• Kaada siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä.
• Puhdista pinaattikiinankaali. Leikkaa valkoiset osat pieniksi paloiksi ja vihreät ohuiksi suikaleiksi.
• Puhdista vihreät pavut ja poista päät. Leikkaa vihreät pavut puoliksi.
• Keitä papuja noin 6 minuuttia ”al dente”. Kaada vesi pois ja huuhdo kylmällä vedellä.
• Kuori ja pilko sipuli.
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Nostele lihapullat lautaselle.
• Lämmitä öljyä pannussa ja paista sipuli ja valkosipuli. Lisää vihreät pavut ja pinaattikiinankaali.
• Lisää kookosmaitoa ja kiehauta.
• Sekoita pähkinävoi kookosmaitoon.
• Lisää halutessasi lusikallinen sambaalia ja sekoita hyvin.
• Lisää nuudelit ja lihapullat ja sekoita hyvin.
• Lämmitä nuudeleita vielä noin 3 minuuttia.

Munakas:
• Riko muna kulhoon ja sekoita joukkoon makeaa soijakastiketta. Mausta pippurilla.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa ja kaada seos pannuun.
• Paista noin 5 minuuttia.
• Liu’uta munakas alustalle ja leikkaa suikaleiksi.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen