KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Keväinen täytekakku

Arvosana 0/5
Riko kulhoon kananmunat ja lisää sokerit. Vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.
Mausta vaniljapulverilla. Lisää vehnäjauhot sekaan varovasti siivilän läpi. Sekoita.

Leikkaa leivinpaperista sopivan kokoinen pala irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoka rasvalla tai vuokraspraylla. Kaavi taikina vuokaan.

Laita kakku uuniin 190 asteeseen ja anna olla uunissa noin 30 minuuttia. Kakun voi ottaa uunista kun massa on pintaa taputeltaessa jämäkkä.

Leikkaa kakku kolmeen osaan. Täytä kakun pohjakerros mansikkahillolla, leikatuilla mansikoilla ja kermavaahdolla. Laita seuraavaan kerrokseen raparperihilloketta, joka toimii kakussa myös kostukkeena. Kakun reunoja ei tarvitse täyttää kermavaahdolla, sen sijaan kakku saa näyttää runsaalta.

Koristele tomusokerilla ja marjoilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak