KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kesäinen sienisalaatti

Arvosana 0/5

Sienet
Puhdista sienet ja kiehauta portviini, timjami ja laakerinlehti. Madalla lämpöä ja anna sienien porista noin 30 minuuttia. Poista sienet ja keitä liemi kokoon siirapiksi. Heitä sienet takaisin pannuun ja sekoita joukkoon pähkinäöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

Salaatti
Leikkaa päärynät ja juusto suikaleiksi ja pilko krassi. Jaa salaatinlehdet, päärynä ja krassi lautasille. Lusikoi sieniä ja portsiirappia päälle ja koristele pähkinöillä ja juustolla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen