KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kermakakku

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni (180ºC). Erota valkuaiset ja vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista ilmavaksi vesihauteessa. Vatkaa valkuainen ja sokeri kulhossa vaahdoksi. Lisää varovasti keltuaisiin. Voitele vuoka ja leivitä jauhoilla. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 35 minuuttia kullanruskeaksi. Poista vuoasta, laita kakkutelineeseen, anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.


Lämmitä uuni 170ºC. Sekoita kaikki victoriantaikina-ainekset ja levitä seos leivinpaperilla peitettyyn vuokaan. Paista noin 12 minuuttia kullanruskeaksi. Paahda mantelit, anna jäähtyä ja jauha tehosekoittimessa.

Levitä kerros vadelmahilloa puolikkaan kakun päälle. Vatkaa kerma ja sokeri jäykäksi. Levitä kerros kermavaahtoa toiselle puolella ja toista kaikkiin kerroksiin. Kokoa kakku, peitä sivut ja päällinen kermavaahdolla. Pursota kermavaahdolla kukkia kakun päälle. Painele victoriantaikina kermavaahtoon kakun sivuille. Koristele hedelmillä kuten haluat.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen