KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kebab ja papusalaatti

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Keitä riisi ohjeiden mukaan.

Tomaattikastike:
• Leikkaa 2 tomaattia neljään osaan ja poista siemenet.
• Soseuta tomaatti, tomaattipyre, balsamietikkaa ja sokeria tehosekoittimella.
• Kiehauta kastikepannussa.
• Madalla lämpöä ja anna porista noin 15 minuuttia.
• Mausta suolalla.
• Anna jäähtyä.

Kebabit:
• Poista siemenet chilistä ja pilko pieneksi.
• Pilko persilja.
• Mausta kuminalla, paprikalla, chilillä, persiljalla, suolalla ja pippurilla.
• Muovaa taikinasta neljä pitkää makkaraa.
• Pistä vartaaseen.
• Lämmitä grillipannu ja paista kebabit molemmin puolin noin 8 minuutissa.

Papusalaatti:
• Puhdista pavut.
• Keitä papuja suolatussa vedessä noin 5 minuuttia.
• Kaada vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
• Kuori punasipuli ja leikkaa puolikkaiksi renkaiksi.
• Kuori ja paloittele mango.
• Pilko tilli ja sekoita jogurttiin.
• Lisää pavut, punasipuli ja mango.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen