KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kaurakeksit

Arvosana 0/5
Sekoita voi, sokeri, sekä vehnäjauhot käsin hyvin keskenään. Nosta seos uunipellille leivinpaperin päälle ja painele taikina tasaiseksi levyksi. Kuorrutetta varten sulata voi ja lisää sokeri ja kaurahiutaleet voisulan joukkoon. Sekoita massa ja levitä se tasaisesti taikinan päälle. Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja paista keksejä 10–13 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Leikkaa kaurakeksit neliön muotoisiksi paloiksi. Kun palat ovat jäähtyneet kunnolla, nauti ne vaikkapa ison maitolasillisen kanssa. Kaurakeksit säilyvät parhaiten ilmatiiviissä purkissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain