KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Katkarapuwokki

Arvosana 0/5
Aloita keittämällä parsa ja kiharaspagetti.

Kastike: Sekoita kastikeaineet keskenään ja laita hetkeksi sivuun. Suikaloi paprika ja parsa ja lisää kastikkeeseen cashewpähkinöiden kanssa.

Lisää öljyä paistinpannulle ja anna pannun kuumeta. Laita sulaneet katkaravut pannulle ja paista niitä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta niin, että ne ovat kypsiä. Lisää pinnalle suolaa. Kaada valmiit katkaravut pois pannulta. Lisää tyhjälle pannulle kiharapasta, kastike ja siinä olevat vihannekset. Hienonna kevätsipuli, chili ja sokeriherneet ja lisää pannulle. Lisää katkaravut joukkoon. Wokkaa kaikki ainekset tasaiseksi. Koristele korianterilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain