KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Katkarapupasta

Arvosana 0/5
Valmistus:

Keitä capellini-pasta al denteksi. Laita 5 rkl öljyä paistinpannulle. Lisää valkosipuli ja chili. Kuullota niin, että aromit avautuvat. Lisää joukkoon katkaravut ja anna niiden hieman maustua ja lämmetä. Lisää joukkoon pasta, sitruunankuori ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita aineet hyvin keskenään. Lisää joukkoon vielä ricotta ja parmesan juustot, sekoita pastaa hyvin ja koristele revityllä rucolalla ja tarjoile heti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain