KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Katkarapukroketit

Arvosana 0/5
Kuori ja pilko salottisipuli. Pilko ruohosipuli. Sulata voi pannussa ja paista salottisipulia 2 minuuttia. Lisää jauhot, sekoita ja kypsennä.

Lisää valkoviini ja kalaliemi. Sekoita tasaiseksi kermamaiseksi kastikkeeksi. Anna hautua 10-15 minuuttia.
Sekoita katkaravut ja ruohosipuli kastikkeeseen ja ota kattila liedeltä. Kaada seos jäähtymään ja laita jääkaappiin ainakin 2 tunniksi.

Kasta kädet jauhoihin ja muotoile seos noin 10 sentin kroketeiksi. Vatkaa valkuainen kulhossa ja laita vehnäjauhoja ja leivänmuruja kahteen eri kulhoon.

Kasta kroketit jauhoissa, sitten valkuaisessa ja lopuksi leivänmuruissa. Lämmitä öljy 180°C ja uppopaista kroketit muutama kerrallaan kullanruskeiksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen