KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kasvispurilaiset ja uudet uuniperunat

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180°C.

Uudet perunat:
• Pese ja puolita perunat
• Öljyä uunivuoka ja asettele perunat sille.
• Sirottele suolaa pälle.
• Käännä perunat noin 12 minuutin kuluttua.
• 25 minuutissa perunat ovat rapeita.

Kasvispurilaiset:
• Kuori ja pilko valkosipuli pieneksi, kuori ja pilko sipuli.
• Kuullota valkosipulia ja sipulia öljyssä noin 3 minuuttia.
• Poista sipuli ja valkosipuli pannulta.
• Pese kesäkurpitsa, poista päät ja raasta kulhoon.
• Pese porkkana ja raasta samaan kulhoon.
• Kuivaa tofu ja raasta sekaan.
• Lisää silputtu ruohosipuli.
• Lisää munat ja paistettu sipuli ja valkosipuli.
• Laita paistinpannu miedolle lämmölle.
• Sekoita ainekset hyvin kulhossa.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Lisää 4 murskattua korppua ja sekoita.
• Tee taikinasta neljä purilaista.
• Paista tilkassa öljyä molemmin puolin, kunnes purilaiset ovat kullanruskeita (n. 10 minuuttia).

Kahvihernekastike:
• Valuta herneet.
• Sekoita tehosekoittimessa smetanan ja seesaminsiementen kera.
• Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
• Pese rucola ja taputtele kuivaksi tasouspaperilla.

Tarvitaan myös: uuni, paistinpannu, tehosekoitin
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen